Universitat Rovira i Virgili

Continguts diferenciats

Vuit motius per escollir el Màster en Nutrició i Metabolisme

El Màster Oficial en Nutrició i Metabolisme és únic en la seva triple oferta d'especialització -recerca, nutrició clínica i aliments saludables- i és innovador, entre d'altres aspectes, en el seu enfocament metabòlic: permet entendre les bases moleculars, metabòliques i fisiològiques de la nutrició, una àrea de coneixement molt útil però sobre la qual en general no aprofundeixen els estudis de grau.

Com que és un Màster Oficial compleix amb els nous requisits que exigeix ​​la Unió Europea per a estudis de Tercer Cicle. Està dissenyat seguint els criteris del nou Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) i compta amb el reconeixement acadèmic del Ministeri d'Educació, el que, a diferència d'altres títols propis, l'acredita com a vàlid en tot el territori espanyol i adaptat al model europeu .

La qualitat i la quantitat de publicacions que realitzen diversos grups de recerca acrediten a la Universitat Rovira i Virgili ia la Universitat de Barcelona com a referents en nutrició. Tot això contribueix a enriquir els continguts del màster amb els últims avenços científics.