Universitat Rovira i Virgili

Els nostres alumnes

Linda Aló (Itàlia)

M'interessa l'impacte de la Nutrigenòmica a la indústria agroalimentària

Graduada en Farmacia, Linda Aló està interessada en aprofundir en l'univers de la tecnologia alimentària. Després de fer el Màster en Nutrició Humana i dietètica a la UAB, Aló busca un enfoc diferent amb el Màster en Nutrició i Metabolisme de la URV-UB, del que destaca la diversitat d'institucions i empreses on fer les pràctiques de final d'estudis.

"Crec en la Nutrigenòmica i m'interessa l'impacte que puguin tenir en la indústria alimentària les noves aplicacions de la genètica per al desenvolupament de dietes sempre personalitzades, que puguin funcionar com un suport tant per a individus sans com en casos patològics".

Héctor Palacios (Espanya)

L'itinerari Aliments Saludables permet orientar la meva formació a l'empresa

ctor Palacios es va graduar en Bioquímica i Biologia molecular. Veu en el Màster en Nutrició i Metabolisme de la URV-UB una bona ocasió per ampliar i millorar la seva competència en els camps bioquímic i nutricional, i enfocar el seu futur al desenvolupament d'aliments saludables en el sector privat.

"La meva expectativa en acabar els estudis és treballar en una empresa d'alimentació on pugui aplicar tots els coneixements que he adquirit tant en el grau com el màster. La possibilitat d'escollir la branca d'Aliments Saludables em brinda l'oportunitat d'orientar la meva formació cap a la realitat empresarial".

Débora Torrente (Espanya)

Vull elaborar dietes encara més eficaces per als meus pacients

Nutricionista amb especialització clínica i nutrició esportiva, Débora Torrente atén el servei de dietètica d'un centre d'esport i salut. Els continguts del Màster en Nutrició i Metabolisme de la URV-UB li permeten aprofundir en aspectes com la nutrigenòmica, l'actualitat de l'agroindústria i la complexitat dels aliments des d'una visió crítica i objectiva, útil a la seva feina.

"El Màster m'ofereix l'oportunitat d'elaborar dietes encara més eficaces a pacients amb diferents objectius, a més d'estar a l'avantguarda de les possibilitats que ofereixen multitud d'aliments i les seves composicions, aconseguint millor adherència".

Miyoshi Shu (Xile)

El Màster m'ha donat eines fonamentals en nutrició clínica

Durant quatre anys, Miyoshi Shu va treballar a Xile a l'àrea de Nutrició Clínica supervisant pràctiques clíniques hospitalàries d'estudiants que es trobaven al seu darrer any de carrera i donant suport a l'àrea docent. Va veure la necessitat d'especialitzar-se en aquesta àrea i estar en permanent capacitació per enfortir el seu desenvolupament professional.

"El Màster ha complert amb totes les meves expectatives. He de destarcar la qualitat docent i la perspectiva multidisciplinària. M'ha posat a l'abast eines fonamentals i necessàries per a sostenir el meu treball de nutrició clínica amb evidències científiques actuals, des d'una base metabòlica i molecular".

Irene Espelta (Espanya)

A l'acabar em vaig incorporar a l'empresa on havia fet les pràctiques

Durant la seva etapa de formació en el grau de Bioquímica i Biologia Molecular, Irene Espelta va descobrir que la nutrició i la bioquímica de la nutrició li suscitaven un gran interés. Es va matricular al Màster en Nutrició i Metabolisme de la URV-UB amb l'itinerari d'especialització en Aliments saludables, i va aconseguir que la fitxessin temporalment on havia dut a terme les pràctiques.

"A l'acabar els estudis vaig entrar a treballar sis mesos a l'empresa on havia realitzat les pràctiques, Anaxomics Biotech. Aquesta possibilitat em va permetre incorporar-me al món laboral i estar en contacte amb el sector".

Sofía Arriarán (Perú)

El Màster em va ajudar a visualitzar diversos camins de desenvolupament professional

Sofía Arriarán, llicenciada en Nutrició i Dietètica, realiza actualment el doctorat en Nutrició i Metabolisme després de cursar el Máster interuniversitari URV-UB, i obtener una beca al grupo d'investigació al que es va integrar durant les pràctiques. Va optar per l'itinerari 'investigació', per va deixar portes obertes al futur adquirint conceptes d'altres especialitats.

"El pla d'estudis em va permetre comprendre de forma global les bases metabòliques de la nutrició humana. La gran varietat de matèries del Màster em va ajudar a visualitzar diversos camins de desenvolupament professional".